ru  na izrada tepiha-129-800-600-100-rd-255-255-255

Na tržištu smo se pozicionirali kao proizvođač isključivo vunenih tepiha jer smatramo da je upravo vuna materijal koji pruža osjećaj ugode, mekoće, komfora te stapanja s prirodom, a nadasve luksuza.

Uz opremanje poslovnih objekata, državnih i javnih institucija te privatnih prostora, glavno tržište predstavljaju turistički objekti, u koje su, s ponosom možemo reći, ugrađeni tepisi Regeneracije duž obale od Umaga do Cavtata kao i u brojnim hotelima na kontinentu.

Zamah dizajna koji sada pokrećemo u Regeneraciji usmjeren je na stvaranje veće dodane vrijednosti kroz dizajn autentičnih tepiha. Ovim pristupom omogućujemo personalizaciju tepiha u skladu s prostornim zadatostima interijerskih projekata, čime svaki arhitekt ili dizajner može oblikovati tepih prema specifičnim elementima prostornog identiteta.

Upravo u ovom segmentu vidimo našu priliku da tržištu zaista ponudimo nešto posebno, nešto što može biti ili moderno ili tradicionalno ili pak istovremeno može spajati ove dvije osobine, a u skladu s arhitekturom prostora i željama naručioca.